RÅKNA-CITY

Höstlig måndag

Idag åkte sonen med sin pappa för att greja utomhus på hans jobb i en grushåla,,, med tanke på rådande väder misstänker jag att han är sur och blöt. Nåja han dör inte av lite frisk luft och han har bra kläder på sig så jag tror han ska överleva.
Har varit hos tandläkaren idag och lagat ett hål. Fasiken vad det tog tid... en timme!!!!! Gapa så länge är inte kul. Nu är man helt sladdrig i munnen och allt är jättekonstigt nu när bedövningen håller på att släppa. Väntar med att äta då jag inte vet hur borsskicket är ännu.
Uträttat lite ärenden också. Köpte lite hundmat, en mattställning och kattsand och en massa annat som går åt i ett naffs. Pengarna rullar.... suck!
Åkte innom vetrenären i Torup och vägde Knodden och vågen stannade på 63,4 kg. Vi tog en promenad också men eftersom det var så ruggit väder blev det ingen långrunda.
När jag kom hem var elektikern här. Kul när det händer lite här hemma (bänkbelysning i köket) men fasiken vad dom stökar ner. Tycker inte jag gör annat än plockar iordning för att någon annan ska stöka ner igen. Vet inte vart man ska bli av heller för att inte vara ivägen. Nu campar hundarna och jag i vardagsrummet tills jag ska åka och jobba.
 
Hoppas ni alla har en mysig måndag i höstvädret!!!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: