RÅKNA-CITY

NU RINGDE DOM

Nu har jag pratat med vetrenären och tydligen hade han två fästingrelaterade sjukdomar så med nytt antibiotika har han totalt förändrats och är som vanligt igen. Den ena fästinggrejset kan han haft i flera år och den andra ca 10 dagar. Bara ren otur att det blossade upp just nu i och med hans fukteksem men antagligen blev hans imunförsvar och hans ork så låg så kroppen pallade inte fästingsjukdomarna mer utan dom bröt ut.
Vetrenären vill dock att han ska kissa innan han skickas hem så dom har travat runt på olika kissevänliga platser men han vägrar... envisa hund.
Kissar han inte får han vara kvar tills imorgon men det bryr jag mig inte om bara han får komma hem igen. Trodde nämligen inte det igår för så dålig som han var då trodde jag faktiskt att jag sa hej då till honom för evigt!
Blir kanske en bra 35-årsdag imorgon i alla fall.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Joanna
skriven :

Heja heja Knodden! Då hoppas jag han kissar snart så han kan få komma hem och fira med er imon! Håll oss uppdaterad Ellen! Håller alla tummar och tår för er!!

2 Susann
skriven :

Åh va gott o höra :)

3 Mamma
skriven :

Sällan har jag väll blivit så glad för ett SMS som jag blev i dag,känns som julafton.Nu tänker vi bara positivt så skall du se att detta också fixar sig.Kram till två och fyrbenta Råknabor.<3