RÅKNA-CITY

ADJÖ

Idag åkte brorsan och hans familj hem till Norge igen. Började redan igår att böla när jag insåg att deras lilla valp, Jippi, som jag är gudmor till och följt sen hon föddes också skulle lämna mig. Har nästan känt det som om hon är min och hon har ju varit här en hel vecka tillsammans med dom. Herregud så jag kommer sakna det lilla livet! Nåja vet ju att hon kommer få det bra och att jag kommer få träffa henne igen.
Imorse var det dags för lite tårar igen när dom skulle ge sig iväg. Fy tusan så jobbigt det är med avsked... har alltid tyckt och kommer alltid tycka. Får nån känsla i magen att jag aldrig kommer få se dom igen och det är så fruktansvärt. PUH sicken start på dagen. Var nästan så jag hade lust att ta lilla Jippi och bara krama sönder henne eller springa iväg och gömma mig.
Hoppas mina norrmän haft en bra semester i Sverige och tack för matlagningen som jag blivit bortskämd med att slippa, att Martin fick vara med er till Tivoli i Köpenhamn och för att ni är så mysiga på alla sätt och vis. Familjen Carlsson och familjen Andersen är vänner för livet!
Hoppas vi hinner träffas igen i sommar på ett eller annat vis. Funderar starkt på att åka och hälsa på dom när vi har semester igen om tre veckor men får se lite närmare hur planeringen faller samman. Hoppas går ju alltid!
 
Bobbe och Martin stack iväg och joggade imorse på varsitt håll. Tycker mina grabbar är så fruktansvärt duktiga som försöker att motionera lite. Heja er pojkar!
 
Nu har vi varit hos Böna och Jessica och grejat lite på deras tomt med en hjullastare. Jag tog på mig jobbet som arbetsledare men tröttnade genast och njöt av solen i en solstol istället. Gött som attans idag ju. Martin travade ner till mormor och morfar för dom skulle visst kolla på en film tillsammans.
 
Vi har köpt en ny kamera så Bobbe springer runt med instruktionsboken och fotar som en galning. Blommor, djur och grässtrån,,, allt förevigas. Kommer nog bli en hel del bilder på bloggen i fortsättningen nu när man har en kamera som pallar ta fina bilder.
 
En veckas semester till har vi och då ska vi hinna lite motorcykelåkning, badande, besiktiga husvagnen så den är klar om någon vill köpa den och sen ska vi bara lata oss. Ha det bäst allihopa!'
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mona-mor
skriven :

Hei Ellen-Rebellen :)
Nå har jeg vært inne og lest de siste innleggene dine... VI ER VENNER FOR LIVET <3
Savner dere hver eneste dag og snakker om dere hele tiden... Håper tiden går fort og at vi snart sees igjen :)
Takk for at dere tar oss så godt imot og at dere denne gangen også orket det med en valp :) Men hun betyr jo så mye for dere, så den saken blei grei :)
Jippi vokser for hver dag, i morra skal hun til veterinæren... På sitt første besøk her i Norge ;)

Klem til dere alle, dere er best <3