RÅKNA-CITY

Skön dag

Sovit smårisigt även inatt då Kulan har vandrat runt och låtit som han skulle kräkas vilket inte är nåt som man drömmer om att somna till. Nåja inget kräk och första natten utan halskragar så vovvarna är nöjda i alla fall.
Åkte och handlade i Smålandstenar på ICA. Tycker det är smidigt att göra det efter att ha lämnat sonen vid bussen för då är det knappt folk i butiken och dom har alltid fräsha varor och hjälpsam personal, plus att man slipper möta folk man känner och kan gå i sin egna lilla värld och handla.
Sen var det hem och göra lite av sysslorna som kommit efter när jag varit ledig med nyopererade hundar. En av julgardinerna åkte ner,,, tyckte det kunde vara dags nu liksom. Har källargardiner med julmotiv kvar men orken tröt så dom får hänga uppe någon dag till. Ingen annan än vi som sover där nere som ser dom ändå.
Dammat, dammsugit och så vidare men annars har rumpat suttit i soffan och bara slappat. HÄRLIGT!
Hundarna har fått vara ute i trädgården precis som dom vill och det har verkligen underlättat både för mig och dom. Känner att friden är tebax i Råkna nu. Ingen av djuren som är sjuka idag så man får hoppas att vi gjort vårt nu för ett tag framöver.
Knodden och Kulan
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: