RÅKNA-CITY

Husvagnen

Nu på förmiddagen har jag tömt husvagnen på alla tallrikar, sällskapsspel och sånt. Mycket sorgligt och en massa minnen. En och annan tår kom det.... Nåja vagnen har verkligen tjänat sitt i våran familj och många fina semestrar har det blivit. Är ju synd om den bara ska bli stående här i Råkna nu när Bobbe inte kommer använda den i arbetet längre. Köpte den ju i huvudsak för att han skulle ha någonstans att sova när han jobbar ute och som en lämplig första gångs vagn för oss för att se om det var nåt vi gillade... och det var det ju verkligen!
Hoppas jag får den såld nu bara. Har varit några som frågat om förtält, ev byten osv så intresse finns.
När jag inte har kvar Knodden och Kulan längre blir det självklart ett nytt åk i form av husvagn eller husbil men så länge grabbarna finns är det enklare att hyra stuga om man ska iväg. Har ju gudskelov stor bil så får dom inte bo i stugan kan dom campa i bilen utan problem.
Köpte ju en motorcykel till i höstas så i år blir det nog lite åkande på den men misstänker att efter nåt år utan husvagn är vi på husvagnsfirmorna och dreglar igen.
Nu är vagnen bäddad för Marius och Mona och lilla Oskar i alla fall. Mulle har provlegat sängen och efter hans spinnande att dömma så var bäddningen helt okej.



Såklart ligger det en liten påse godis på huvudkudden när man ska sova i Råkna-City. Lite klass har vi ju även om vi bor ute i skogen.



Här är Oskars lilla påse :-)) Har även fått Martin att titta igenom sina kläder ifall det var nåt som Oskar kanske kunde ärva. Lite blev det i alla fall. Hoppas det kommer till användning.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Marius
skriven :

ÅÅÅÅÅ nå gleder vi oss!!!!

2 william
skriven :

mysigt att sova i en husvagn:D



SV; Naw tackar så mycket:D Så snällt sagt:3

Och säg gärna vad du tycker om våran nya Header:D?

3 Oda
skriven :

Savner deg masse tante Ellen!!!♥ Jeg og Simona gleder oss til påsken!:)