RÅKNA-CITY

Fredag morgon

Ja igår gick jag och la mig klockan nio på kvällen. Hade typ ettan och tvåan att titta på så det var Aktuellt och Antikrundan och sen gav jag upp. Kollade nu på morgonen om Viasat satt på min box igen men icke! Dom sitter säkert på nåt kontor och flabbar och tycker man ska straffas. Lite pissigt en fredagskväll att inte ha TV men tyvärr inte mycket att göra åt.
Likdoften i köket försvann igår. Hrmm... vill inte veta hur det kommer sig URK!
Susann ocvh Malin kommer hit en sväng ikväll. Blir lite ost, kex och vin och snack. Dumt som tusan att umgås med folk en fredagskväll eftersom man brukar vara trött som en babian då men det blir likt för alla. Ska bli sååå mysigt!
Fick tråkigt besked igår.... Har en kompis nere i Skåne med fyra Leonbergerhundar som skulle ta sin ena hund till vetrenären för rönken pga att vovven haltat lite i det sista och på rönken visade det sig att hunden hade skelettcancer och max har någon månad kvar innan smärtorna kommer göra att hon måste avliva den.
Sen har hon en annan vovve som förra helgen började få feber och bli slö som hon passade på att ta med till vetrenären igår när hon ändå skulle dit och det visade sig att det var akuta problem men mjälten och krävde operation. Hunden hade fem liter blod i buken och hans liv hänger fortfarande på en skör tråd.
Hon skrev igår på FB att hennes lilla familj kanske halveras på bara någon dag.... urs så sorgligt!
Håller alla tummarna för att Estrella får ett smärtfritt slut och att Roy klarat operationen och får leva många år till!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin
skriven :

LÄNGTAR!

2 Anna
skriven :

Usch, så hemskt med vovvarna! Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll i alla fall :=)