RÅKNA-CITY

JUL


Ja nu säger dom att det är jul igen minsann. Vet inte vart julkänslan är någonstans men man får väl klistra på ett leende och bara hänga med i svängarna antar jag. Själv tycker jag det är den mest komersiella högtiden som finns. Alla säger att Alla hjärtans dag och Halloween är sådana dagar men nog tar julen priset!
Började min dag med två koppar kaffe och att betala räkningar... hehehehe!
Min planering med att ta med vovvarna till byn sprack då Sara behövde skjuts från bussen helt plötsligt. SUCK! Blir lite trött när inte kidsen kan planera bättre och höra av sig om dom behöver körningar fram och tebax så man vet innan. Man kan inte bara räkna med att folk ska köra en utan man måste kolla att det stämmer först.
Nåja nu får jag ju träffa ungen en snabbis i alla fall och det är mysigt... även om jag misstänker att hon har det småstressigt med tanke på att hon får ungefär en kvart på sig att göra sig iordning innan vi måste åka igen. Får väl slänga åt henne julklapparna i farten.
Måste vara detta som gör julen så hopplös enligt mig själv... flängande hit och dit med paketer i plastkassar och en massa tjat om vem som ska fira jul var och när. När kvällen väl kommer och man sitter med sin pyjamas på och en julöl i handen så känner man sig helt tom innombords och är bara evigt tacksam att dagen är över.
Ja detta var väl ett piggt, glatt och inspirerande inlägg hahahaha!

Vill i alla fall önska alla mina bloggläsare en riktigt god jul för även om det inte är min favorithögtid så vet jag ju att för många andra är detta årets mysigaste dag och det unnar jag dom så gärna. PUSSAR OCH KRAMAR på er alla!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Veronica
skriven :

GOD-JUL, hoppas att julefriden infinner sig hos dig oxå... Kram

2 Susann
skriven :

God Jul till er alla !