RÅKNA-CITY

Underbara måndag

Tänk att en måndag kan vara så skön bara för att man inte har några måsten. Vaknade vid sju och hann träffa maken innan han for iväg på jobbet. Matade vovvarna (vilket maken tydligen också gjort... hahaha) och satte på kaffet. Frukost, kaffe och fixa till fejset innan lite slapp i soffan. LOVELY!!!
Nu har jag varit på Konsum och handlat. Mötte svärmor så vi tog en "skvallerstund" mellan frysdiskarna.
Köpte en massa påskpynt och begav mig sen till morsan för att pynta lite ris åt henne. Bättre än en påskblomma anser jag själv efter att studerat det färdiga konstverket på framsian av hennes hus. Har fått en massa matlådor av henne i det sista så det är det minsta jag kan göra för henne. Supersmart med färdig mat både för plånboken och tidsmässigt. Tack morsan!
Nu sitter jag ensam på baksidan av huset och njuter av tystnaden och av att inte ha några måsten mer idag. Grabben är med grannpojkarna hela dagarna så den ser man inte röken av. Kanske ska jag ta ut lite utemöbler idag... får se om jag kan få någon att hjälpa mig med bordet bara för det klarar man inte själv.
Någon som har en stor pergola till salu? Jag behöver nog en på baksidan nu när Boken är nedsågan. Solen steker på rätt bra nu och ingen skugga någonstans.
Ha en bra måndag!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: