RÅKNA-CITY

Händelserik morgon

Ja förvänta er ingenting märkvärdigt nu... hehehe... det vara bara det att det hände en massa saker som inte brukar hända...

Ett vildsvin hade blivit påkörd efter Byås och sprang på tre ben runt på vägen. Fick ringa 112 så dom kunde fixa fram en jägare som kunde komma och skjuta den. Tyckte synd om det lilla svinet faktiskt. Kunde lika gärna varit en hund som gick där och led på morgonkvisten. Urs... hela dagen var förstörd efter det. Blir lite småförbannad på den bilisten som eventuellt kört på den också... vart blev den föraren av liksom? Han måste ju bara märkt det... en gris kör man ju inte på obemärkt.



Sedan försov sig en av eleverna så det blev lite hetsig körning till Gislavedoch Segerstad. Inte för fort men precis sådär på smärtgränsen. Urs hatar att vara ute sent. Nåja jag tyckte hon var duktig som snabbade sig och pallrade sig till skolan i alla fall. Kunde ju lika gärna sagt "skit samma" och stannat hemma.



När jag kommer in i Långaryd står det sen en kossa på fel sida av staketet. Stog och ropade in till sina vänner i hagen och mitt blödiga hjärta började klappa igen. Suck... var bara att stanna vid ett X-antal hus för att se om någon visste vems kossorna var så dom kunde få in den igen.



Nu är jag hemma och ska snart ta mig en kopp kaffe och vila nerverna efter denna morgonen Hoppas verkligen inte dagen fortsätter i detta tempot för då är jag som en blöt trasa innan Bolibompa ikväll ;-))

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Ojoj... vilken morgon !! Tur att det finns människor som du... tror både grisen, kossorna o ägaren till kossorna tackar sin lyckliga stjärna att just DU körde där idag :)

2 Veronica
skriven :

Vilken dag o det är bara början av dagen, hoppas att resten blir lugnare för dig nu...

Ses vi i Växjö???

Ha det gott Kram...