RÅKNA-CITY

Stryk blev det inte

Jaha innan jag hann ladda med ett kok stryk till den snart 20-åriga donnan på övervåningen så hör jag dammsugaren vina där uppe och hon kutar förbi med en disktrasa i näven.... jaja där sket det sig. Hahaha!!! Närå hon är så duktig så här hemma. Gör det man ber henne om och brukar fråga om det är nåt speciellt hon ska göra för mig så jag ska inte klaga. Inte lätt för henne att veta alla miljoner med sysslor här faktiskt finns att sysselsätta sig med ;-))
Mysigt att ha henne i huset även om jag ifrågasätter att hon konstant sitter på sitt rum och aldrig tillsammans med oss. Lite tråkigt att aldrig hinna prata med henne men det hör väl till generationen antar jag.
Puss på dig lilla Sara!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 ^^
skriven :

Vad skulle du ge mig ett kok stryk för?

Jag har tänkt gå ner och sätta mig med en snart någon dag men just nu mår jag inte helt toppen..

2 Öhhh Ellen här....
skriven :

Hallå om du läste mer än ett inlägg skulle du se varför.... FLABB!!!! Trodde du hade skottat av trappan och tänt i pannan tills jag hade kommit hem ju ;-))

Om du sedan försöker läsa inlägget i ett mer roat tonfall och inte så dystert så fattar du kanske att jag skämtar också eftersom jag antar du vet att jag inte brukar hota med stryk på allvar.

3 ^^
skriven :

Haha ja jag fattar väl att jag inte skulle få stryk :P