RÅKNA-CITY

Snus

Ja helvete rent ut sagt,,, så jävla sugen jag är på nåt hela tiden när man ska sluta snusa ju! Andra dagen och det känns som om jag ätit konstant i två dagar nu. Kan inte fortsätta såhär för då har jag gått upp fem kg på en månad. Någon som har något skitbra tips mot att smälla i sig en massa skit och bli tjock?

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lena
skriven :

Du kan passa mina båda barn en hel helg, lovar dej att du inte kommer hinna äta nått under dessa dagar! ;D

2 Katarina
skriven :

Försökte kommentera inlägget "Två hundar" men det kommer bara error...

Tänkte bara säga att du kan ju lista ut vad omgivningen tycker om mig och mina fem. Jag både ser, hör och känner den negativa attityden, att hon är ju inte klooook!Jag brukar säga att kom hem till mig och titta, det är INTE det dårhus ni tror. De är lugna och fina allihop. Men visst, det ligger hundar överallt och man kan få kliva över dem för att ta sig fram. So what?

3 Anna
skriven :

Ellen: har du nikotintuggummi eller kör du helt utan? Vet att det är skitsvårt att sluta. För min del hjälpte faktiskt apelsiner eftersom det tog bort suget. Du kan ju alltid pröva!!

4 Ellen
skriven :

Lena: Jag behöver inte passa dina barn för att ha fullt upp... hahahaha!!! Har liksom en hundvalp plus en unghund i huset och dom är absolut i klass med dina kids ibland.

Katarina: Nä jag tror oxå att folk tror att jag bor i en svinstia för att man har två stora hundar. Så är inte fallet! Kan ju bli kaos precis när någon kommer men annars är här lugnt och stillsamt.

Anna: Jag kör vanliga tuggummi och en-två nicotinsugtabletter/dag.