RÅKNA-CITY

Helgen

I helgen var jag och Knodden på hundutställning i Smålandstenar och blev BIS!!!!! Best in show!!!!! Yae! Känns jävligt gött kan jag säga och kritiklappen löd: En mycket snygg hane av bra modell. Mycket bra päls. Snygg siluett. Kunde önska något mera kropp. Rör sig med otroligt bra resning. Mycket snygg outline. Trevligt temperament. Välvisad. Grattis till snygg hund.

Efter det blev det en vända till Bobbe´s jobbarkompis i Vaggeryd. Där fick vi god mat och dryck och bada i balja under en magisk stjärnhimmel. Vi sov där över natten. Tackar så mycket till Nisse och Sussie för gästfriheten!

På g hem körde vi innom Nicklas och Catrine i Fänestad och tog med oss en liten valp hem. Han är född den 16/1 och är Knoddens halvbror. Knodden tycker att han är småmysko och vill gärna leka riktigt grabbiga lekar som inte alls passar en liten bebis så än så länge håller vi dom åtskillda och konstant övervakade. Hoppas verkligen att Knodden lugnar ner sig snart så man slipper kolla dom hela tiden.
Nu är vi alltså tebax till det fruktansvärda valpstadiet med kiss på golvet, söndergnagda möbler och sömnlösa nätter,,, håhåjaja!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Veronica
skriven :

GRATTIS!!! Vad kul, han är en riktig snygging Knodden, Vad roligt att du bestämde dig för att skaffa en valp...

Ha det gott...

2 Katarina
skriven :

Grattis än en gång!!! Och i dubbel bemärkelse...

Tänk att ni äntligen kom till skott med valpen!

3 Ann-Sophie
skriven :

Grattis! :) Vad mysigt med en liten leon valp.

4 Malin
skriven :

Grattis till priset med Knodden!! Duktig matte du är!!

Grattis till lilla Kulan med!! Hoppas han är SUPERbusig!!!

Längtar tills vi får se honom!!