RÅKNA-CITY

Oj så fullt upp det é...

Ja som ni märker på inläggen eller rättare sagt bristen på dom, så är det en aning småkörigt i Råkna just nu.
Bevakningskörning, jobba, barnkalas, hundrastning, hundutställningar, tjejfester mm mm. Jisses vad det är roligt att man har att göra men ibland blir det för mycket av det goda.
Nu är jag dock ledig tills nästa måndag. Ska bli superskönt med ledig vecka. Hoppas att vädret blir kanon så man kan gå riktiga lååånga rundor med vovvarna.
På lördag är det dags för hundutrställning i Malmö. Borstar Knodden varenda dag för att bli av med det mesta av hans vintferpäls men det känns hopplöst. Han kommer nog se rätt löjlig och knasig ut misstänker jag. Att bada honom innan kommer inte på fråga för då blir det nog bara en enda knuta av hela honom. Nåja vi gör så gott vi kan i alla fall.
Maken är i Hok och krossar igen vilket betyder att han slaggar i husvagnen igen. Torsdag till fredag åker han på jobberesa till Finland.
Funderat en massa på vad vi ska göra i våra liv angående boendet. Flytta till nytt hus i Hylte, nytt hus i Värnamotrakterna, bygga nytt hus i Råkna. renovera det befintliga huset osv osv. Jobbigt att inte veta. Nåja ingen brådska att komma på vad som passar oss bäst. Huset vi bor i nu duger men har en hel del saker som måste göras vilket vi varken har tid eller pengar till. Man vill inte sitta sen och ångra att man inte gjorde si eller så... lever ju bara en gång.
Nu är det att kolla klart på TV:n och sedan blir det sängen som gäller. Hoppas Ozzy håller mig sällskap för annars blir det tomt...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: