RÅKNA-CITY

Skellefteå

Idag, tisdag, sitter jag på en camping i Skellefteå bland myggen. Underbar camping som ligger precis vid en å som Bobbe och Martin är och fiskar i nu.
Solen skiner just nu men så har det verkligen inte varit hela dagen... man kan säga att det varit blandat väder. Ena stunden sol och i nästan regn.
Har precis varit och duschat och diskat.
Eftersom vi inte sov på camping igår natt så får man passa på att göra allt sådant när man får tillfälle.
Igår var ju första natten på vår resa ochg då sov vi på en vanlig parkering vid Ockelbo. (Truckstop) Det var helt okej. Jag hade en liten panikattack då eftersom det kändes helt körigt med valp, hundar osv osv. Var väl trött antar jag?!!! Idag känns det mycket bättre. Hemskt att känna att Kulan bara är en belastning men han är ju så valpig och det blir ju småstressigt med bajsbesök och matning... hehehe men så är det att vara valpmamma.
Skitsamma... nu känns livet helt okej igen i alla fall.
Försöker hålla alla hemma underrättade med sms. Inga vykort skickade ännu. Snigelpost känns så förlegat när man kan skicka ett sms och så vet personen vad man gör på en enda gång.
Fick reda på idag att Ozzy´s bor Lucas är avlivad. Han hade tydligen varit hemskt stressad och orkade inte med vårat liv längre. Tråkigt som tusan men så är det ibland. Inte lätt för våra hundar att fatta det här med semester, stugbyggen, flyttar, barnafödande osv osv. Min Knodden har bestämt sig för att matvägra under semestern. jag får truga i han mat medans Kulan drar sig för att bajsa. Jaja det är bara att gilla läget. Ingen av dom dör ju av det men det är skitjobbigt för oss runt omkring när alla rutiner havererar.
Imorgon tror jag vi passerar Happaranda. är inte mer än ca 30 mil kvar dit. Än så länge har semestern varit kanonbra. Saknar alla därhemma!!! Undrar hur det går för Sara som är kattvakt/fiskvakt, undrar hur det går för fam. Olsson/Ivarsson med alla krämpor, undrar hur det går för Westeborg i hundsorgen, Malin utan sin förebild (Ellen) hemma, syster utan syster hemma, mamma o pappa utan dottern hemma, svärföräldrarna utan svärdottern och sin son hemma????
Höres snart igen!!!!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Jo då det går, tomt så klart... men nu springer Lucas o Ozzy på ängen o leker igen.



Kul att det går bra för er, hoppas det fortsätter så. Nytt inlägg i morgon ?!!

2 Den snygga ..... av oss
skriven :

Olsson/Ivarsson kämpar med sin pool...



Vart e ni på väg förresten??

3 Malin
skriven :

Inte lätt utanföre bild, men jag håller ut.... Hoppas fortsatta resan blir bra! Hoppas på fler inlägg!

Kram