RÅKNA-CITY

Rasspecialen i Motala


(Såhär ser det ut i vårat bagage när vi är ute på vägarna.)

Ja så var man hemma från rasspecialen i Motala. Trött men glad efter två underbara dagar med hundälskande människor som alla är lika trevliga. Jisses så skojigt vi har haft!!!
Började på fredag med lite grillning och allt vad det innebär och sedan avslutas allt på lördagen med utställningen. Mååånga fina vovvar har jag sett minsann!
För Knodden gick det ungefär som förväntat. Precis uppflyttad till öppenklass hade han inte mycket att hämta bland dom andra stora gossarna men kritiken blev bra och han uppförde sig som en utställningshund ska så vi är nöjda ändå.


(På bilden är mina hundar i bakgrunden och framför sitter min kompis Marina med hennes vackra Bobbo.)

Kritiken löd: Jämt 2 år. Medelkraftig. Bra huvud o uttryck o bett. Ok propotioner. Ännu lite outvecklad bröstkorg. Uppdragen buklinje. Tillräcklig benstomme. Mkt bra vinklar. Fin siluett. Ännu smala men lovande rörelser. Vacker färg men för dagen i lite kort päls. Mkt bra temperament.


(Marina på G inför kvällen´s bravader.)

Mött nya bekanskaper och pratat med gamla.... tack allihopa för några underbara dagar i Medevi brunn och stort tack för en mycket bra anordnad tävling. Vi återkommer....


(Knodden är måttligt road av det eviga borstandet...)

Nästa utställning är en inofficiell i Ljungby på söndag. Känns dock inte lika pressande som den i Motala så nu kan vi bara slappna av ett tag och ha skojigt!


(Kulan ställde upp som hejarklacksledare för sin bror. Var så snäll hela dagen!)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 marina
skriven :

vilken fin blogg första gången jag kikar . kanon