RÅKNA-CITY

ÖSIGT!!!!

Idag var jag med sonen i skolan en stund på morgonen. Fattar varför barnen är trötta när dom kommer hem... sicken ljudnivå det är alltså. Blir ju inte bättre av att en av lärarna står och skriker "TYSTNAD" så rutorna skallrar. Hmmm.....
Passade syrrans kids en stund sen. Herregud vad roligt vi hade. Kastade runt en massa bollar och gungade i hamocken och sjöng! Gud vad gott det är att liva upp två småbarn och sedan bara kunna dra när det passar. Gött mos!
Handlat med resten av samhället på Konsum. Huuu vad det är en pissig syssla. Skulle önska man kunde få det hemkört så man slapp ränna i mataffärer.
Tog ledigt från jobbet imorgon. Ska åka på rallylydnadsuppvisning i Broaryd istället. Sååå skojigt det ska bli. Hoppas vädret blir bättre bara. Tar nog Knodden med eftersom det säkert är lite folk som vill komma fram och snacka sen och Ozzy´s ostabila psyke inbjuder inte till sånt.
Söndag är det jobb och sedan en tur till Mölndal igen.
Gott när man har grejor att göra men ibland blir det för bra. Denna hösten är fullteknad i almanackan om man säger så.
Grabben ska till sina systrar i helgen och sova hos dom. Han längtar så han håller på att dö. Dom kommer nog har jättemysigt!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: