RÅKNA-CITY

Fulla männsikor!

Jobbar kvällen på macken idag och det brukar vara rätt okej trots att det är lördag. Folk är trevliga och glada och önskar en trevlig helg och så vidare. MEN sen finns det undantagen!!!!!!!!!!!! Oftast är undantagen män i 40-års åldern, väldigt överförfriskade med fru och barn hemma och vigselringen i fickan. Blä för dessa illaluktande svin rent ut sagt. Dom hänger över disken och blir oftast väldigt otrevliga snarare än charmiga!
Likaså brukar grabbar i 20-års åldern också kunna vara rätt sliskiga. Dom ska gapa och skrika och testosteronet bara sprutar. Gärna ska dom vara ett gäng för ensamma är dom bara möss.
Nu vill fru Carlsson bara hem till sonen som även denna dag fick tillbringa kvällen ensam ute i skogen. Ja ensam är han väl inte direkt,,, har ju två stora hundar som passar på honom så han behöver då rakt inte vara rädd. Modig min lilla grabb!
Fick föresten ett par jättesnygga vantar av Elaine Henriksson idag som tack för hjälpen med hennes vita hundar. Hoppas hon ringer fler gånger och vill ha hjälp för i det hushållet gillar jag både matte/husse och vovvar!!!

Ha en kanonbra helg på er allihopa!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Men hallå... Martin kunde ju varit här !!