RÅKNA-CITY

Spya och skit vad kan man mer önska sig?!

Ja lilla Knodden har bestämt sig för att inget ska vara enkelt med honom.
Idag har han kräkt två gånger. Ena gången i min skinnsoffa och nästa ute. Funderar på om det är hans grej med att äta skit som får igång hans mage. Nu är det ju sanslösa mängder på vägen eftersom bönderna kör med sina lorttraktorer förbi och skakar av sig dynga. Hatar det!!!
Har rensat min egen gräsmatta också. Ska från och med nu göra det en gång om dagen så han inte ska ha några mängder med gödsel att knapra på om dagarna. Skitkul arbete att plocka efter honom om man säger så...
Har verkligen bestämt mig för att i största möjliga mån få doggen att sluta äta bajs om det så innebär konstant bevakning. Någon som har användbara tips åt hur man får dom att sluta med denna skitvana? Någon som har erfarenhet av detta?
Ha det bäst din bajshäst,,, go o gla som jättekuuula,,, najs bajs,,, ja ni ser ju det håller verkligen på at gå på psyket när man gör skitrimm,,,, HJÄLP!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Ge han banan, så ska han ju inte äta sin egen skit heller, o sen kan du ju lägga ut bananer i skogen så alla andra djur oxå äter de..... hehe...

2 Jessica
skriven :

Lätt jag tar anställning på Råknabordellen samt rondellen med om det behövs hahaha. Jag jobbar imorrn skit åxå får man fikan innestående?

3 Jessica
skriven :

Lätt jag tar anställning på Råknabordellen samt rondellen med om det behövs hahaha. Jag jobbar imorrn skit åxå får man fikan innestående?

4 Jessica
skriven :

Fan nu ser man inte mina kommentarer heller Blogg suger förbannad getpung

5 Katarina
skriven :

Ananas är ett gammalt beprövat välkänt tips! Har själv haft samma problem med att hon åt upp sitt eget (och de andra hundarnas) fast det har gått över så det finns hopp. Hon var ju mindre då men då skulle det vara en ca 1/2 ananasring/dag i maten. Hör med din uppfödare, de har säkerligen koll på hur mycket du ska ge en "stor" kille. Det är nåt i ananasen som gör att skiten smakar så dåligt eferåt att de inte äter den. Du får vara envis och ge under en lång period dagligen.

Bananer är bra vid Panostit men har aldrig tidigare hört att det fungerar mot detta problemet också men det kanske det gör.

6 Jennie
skriven :

Hehe min gönlandshund käka upp sina egna bajskorvar när hon va valp sen spydde hon upp den en gång ute det va inte najs bajs urk hon käkade även ur kattlådan kanske trodde det va en låda med choklad S är ju kuligt när dom gör så o sen att dom vill komma o pussa på en urk inte kul alls :/