RÅKNA-CITY

Bilbyte

Igår var vi i Halmstad och hämtade den nya bilen. Ja ny och ny,,, nyare! Undrar om man någonsin gör bra bilaffärer??? Detta var absolut en av dom sämsta vi gjort. Fick ingenting för den gamla.... BLÄ!
När jag städade vår gamla igår innan den skulle lämnas fick jag en smärre chock!!! Fattar inte hur en hund kan ställa till så fruktansvärt....
Bilbätet bak var nästan avtuggat, lastskyddet bak var uppätet och hundhår till och med i taket. Bilförsäljaren såg helt matt ut när han kikade in i den. Bytt är bytt och kommer aldrig igen hade jag lust och säga men när jag såg hans bistra min så insåg jag att det inte var läge för en så klämmig komentar. Misstänker att även han ansåg att han gjort en dålig bilaffär. Har ju en tjej i huset som rännt i en garageport med bilen när hon övningskört också och den skadan var inte heller fixad. Försäljaren mummlade något om att det skulle kosta minst 10000 kronor och bara få den i normalskick.

Varje gång Ozzy springer ut och får syn på den nya bilen så ska det skällas. Undrar hur lång tid det ska ta innan han fattar att det är våran?
Ja nu har vi bil så vi alla får plats i alla fall. Himla skönt. Ska bara få min far att fixa mig ett galler bak så man kan ha bagageluckan öppen utan att hundarna hoppar ut. Är smidigt när det är varmt också. Kan man lämna luckan öppen om man ska in i någon affär eller något utan att hundarna storknar av värmen.
(Kommer såklart en bild på det nya fordonet så fort jag letat upp sladden till kameran.)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Jessica
skriven :

Ha ha ja dina bästar vete sjutton om jag vågar bota från deras sjukdomar :) Är du säker på att dom inte skulle putta omkull mej :)

2 Katarina
skriven :

Skrattade lätt igenkännande åt detta! För ett år sedan när jag bytte bil gick säljaren aldrig ut och tittade på min bil innan vi gjorde upp om mellanskillnad på en ny. På ena sidan hade jag en lååång repa i lacken över BÅDA dörrarna...inne hade jag precis som du ett söndertuggat bälte bak. Men vadå, de får väl kolla vad de köper in? De frågade mig inte ens om skicket på min bil.

När jag några dagar senare skulle hämta den nya (och lämna den gamla) var jag jätterädd att han skulle gå ut och upptäcka eländet. Det gjorde han inte. Fast jag fick ont i magen varenda gång telefonen ringde de närmaste veckorna, trodde länge att det nog skulle komma nåt efterkrav. De har säkert gott minne på bilfirmor så man kan nog aldrig åka till samma ställe en gång till för då tar de nog igen det på nästa affär...Eller vad tror du?

3 susann
skriven :

Grattis till "mammas kärra"

4 jonnie
skriven :

haha nje de e ingen risk att ja ger upp min blogg, den e ju mitt liv : ))