RÅKNA-CITY

Säker dag på jobbet,,, nope!

Idag när jag som bäst tar hand om mina kunder på macken och ger dom den service dom är i behov av fick jag obehagligt besök. Två mycket suspekta personer traskar in i butiken i kostym och börjar sno varor. Inte klokt tänkte jag och var redo att trycka på larmet. Tar ett djupt andetag och försöker hitta lugnet och då ser jag.... det är inte två galningar (bara nästan) utan Malin och Susann. PUST!!!
Där står dom små duvorna i sina väktarkläder och tror dom ser ascoola ut med nävarna fulla med choklad.
Inte klokt vad deras arbetsgivare blir lurade vid anställningsintervjuer. Dom tror att deras anställda är ute och gör nytta men icke. Dom åker runt och snattar!!!! Ja man får vara glad att dom inte tar handväskor från gamla damer utan håller sig i industriområden.
Efter mycket om och men fick jag dom att betala. Var inte någon rolig stämning och jag såg att många av mina kunder blev vääääldigt obehagligt till mods. Tur att jag är så handlingskraftig och kan ta sådana här busar när dom röjer.
Hoppas man i fortsättningen vågar jobba ensam när sånt folk går runt på gatorna bland alla oss andra normala människor.
Ser ni Susann och hennes aspirant Malin i en vit Wolksvagen så för hela friden.... GÖM ER!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Ska bara meddela alla ev läsare att Fru Carlsson var väldigt nöjd att bli "vaktad" av två så snygga väktare......

2 Malin
skriven :

Håller med föregående talare! Hon ville nästan slita av oss kläderna, våra är ju MYCKET coolare än hennes.

Vi betalade såklart våra varor, ville BARA smaka INNAN. Man vet ju inte om detär värt att betala... Efter vi smakat (och betalat) kom det fram att fru C SLICkAR på det mesta i affären. Så passa er för vad ni köper där hon jobbar!!!