RÅKNA-CITY

Grattis Sara

Så var tösen 18 bast. Hmm knasigt att hon kan´vara 18 år när hennes mamma är 25 och jag är 20 år. Hmmm får verkligen inte ihop detta?!!!
Hon lär väl dricka bira hela dagen lång. Fick mess från henne innan där hon konstaterar att det är godare att dricka öl när det är lagligt.
Fick mms från min kääära make innan. Man ser bara min son på sin fyrhjuling på en skogsväg farande som en galning rätt igenom en vattenpöl. När han kommer mot Bobbe så hör man bara hur ungen skrattar som en vilde. Det är då jag tycker det är riktigt riktigt skönt att vara hela dagen på jobbet.
Mina tyskar är i Råkna igen nu. Dom som känner mig vet vilken vånda detta innebär. Ni som inte hört om detta innan ska jag sammanfatta det hela för..... Inget privatliv, Vilda barn som ej kan snacka svenska, vilda tyska barn sittandes i min hundgård när jag inte är hemma osv osv.
Brukar försöka jobba extra så mycket som möjligt under de två veckorna som dom brukar vara här eller våldgästa mina nära och kära så gott det går så man slipper dom.
Nu har jag jobbat ett av mina två pass på macken och tiden har gått jättefort. Har haft en massa kunder. KUL!
Ikväll vid 20:30 släcker jag ner så mycket det bara går eftersom det är den dära miljökampanjen. Ska nog fungera att sälja bensin i mörker med hjälp av levande ljus.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Du vet att du kan använda nycklen till mitt hus om du behöver fly....... hehehe...

2 Lena
skriven :

Det är bara att komma om tyskarna blir besvärliga..

3 rolle
skriven :

Hej Ellen ! Kollade in din blogg, min kära kollega tipsade mej ;)