RÅKNA-CITY

Den som gräver en grop åt andra...


Här har någon hund fixat grävningen inför vårens platering av blommor.


Någon fixar fram bajs så vi ska ha att gödsla med i rabatterna.


Någon har hjälpt till att "beskära" ett träd så det mer eller mindre ser ut som ett bonsaiträd. Hmmm...



Någon tycker att vi ska ha en rabatt utmed husväggen igen.


Här ska jag platera en Rönn nu i vår. Någon har hjälpt mig med placeringen.

Ja som ni ser så är det väldigt praktiskt med hund. När den ena slutade gräva i trädgården så skaffar vi nästa så att allt trädgårdsarbete ska flyta så smidigt som möjligt.
När jag skulle gå runt i trädgården och ta bilder på alla hål, avbitna buskar, nerrivna murar (jo du läste rätt,,, murar) osv så blev det cirka 15 foton. Var betydligt mer än vad jag hade räknat med. På ena långsidan på huset är det ett nytt hundprojekt. Det är ett hål som är flera meter långt och cirka en halvmeter djupt. Tror husgrunden snart rasar samman. En dag när jag kommer hem så sitter mina två odjur framför en hög med damm.

Knodden utmanar ödet varenda dag med sina upptåg. Idag när jag var ute och matade fåglarna med lite frön så kommer jag in och ser den stora lunsen på bakbenen vid min diskbänk. Aldrig bra att låta en Leonberger hjälpa till där. Hans projekt var att kränga så mycket av den grillade kycklingen som han bara kunde på så kort tid som möjligt. Måste erkänna att han var snabb,,, men det är jag också när det handlar om mat,,, hehehe!!! Han hann äta upp en halv grillad kyckling så min Flygande Jacob blev snålt tilltagen idag.


Här försöker han sig på att se skamsen ut. (Tror egentligen han ligger och småfnissar.)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Nu måste vi bestämma en dag så vi kan åka o handla växter .... Herregud så rolig hund :)... men förstår att de kan va liiite irriterande ibland !

2 Helle
skriven :

Klart du får länka till mej, jag kan länka till dej me =)Jag måste designa min så den blir lite snyggare, du kan kanske ge mej lite tips?

3 Lena
skriven :

HAHAHAHAAHA, kan inte annat än att skratta åt byrackan....

4 Mia
skriven :

Hejsan, hittade hit via Indras hemsida, blev nyfiken och fick ett gott skratt. Hmm... så nu har jag kommit på vem som hjälper mig i trädgården, trodde ett tag att vi hade fått ett par hustomtar...

:-)

vist är dom underbara på att hjälpa till med allt från gödsling till färdiga gropar där träden ska stå...

Ha en underbar vår, och hit kommer jag tillbaka för att se på roliga galenskaper, samt att få dagens skratt.



Hälsningar

Mia med ddb Clinton och Indi

5 Mia
skriven :

Hej igen. Tack för påhälsningen på vår hemsida.

Du undrar va vi har för bil.... En helt vanligt gammal hedelig Volvo Kombi. I den får det plats många hundar... 3 Dogue de Bordeauxer, 1 engelsk mastiff samt 1 GD... men den kombinationen kör vi inte igen... Inte för att det var trångt... Bilen blev lite för tung.. :-) Men det var ingen lång sträcka vi körde. Vi körde upp till skogen... och den lukten vi hade i bilen hem var inte trevlig. Dikeshundar är dom hela gänget, så dom luktade gamla diken när vi släpte in dom.



När vi hade 3 ddb så hade vi även en Volvo V 80 och då fick två vara bak, och en satt med säkerhets sele i baksätet. Det fungerade jättebra. Man får inte vara rädd för slembobbor, för dom kan komma flygade ur dom stora hängande läpparna :-)



Ha en trevlig dag...



Mia

6 Pamela & Indra
skriven :

Konstigt...det där med kycklingen känner jag igen. Andra gången plockade hon falukorv rätt ur stekpannan. Som tur är grävde hon bara när hon var skendräktig, men det är ett minne blott nu när hon är kastrerad!