RÅKNA-CITY

Maken fattar noll

Okej mina vänner.... här kommer man hem efter en vecka nästan helt utan kontakt med ett internet och vad gör maken? JO han grejar med telejacken så att hans vackra fru inte har internet på hela långa dagen. Är det lagligt? NÄ!
Grejen var den att precis innan vi drog på husvagnssemestern så åskade det och tydligen kvaddade den satans skiten ALLT,,,,  IGEN i vårt hus. Trött man kan bli. Är inte så teknisk och hatar när inte datagrejor funkar. Allt ska funka alltid så är det bara.
Nu är i och för sig allt fixat. Räkningarna är betalda och hans ex har fått sina underhållspengar... är på banan igen liksom... GÖTT MOS!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Den där j-a åskan är rena döden för Internet! Jag råkade ut för det för nån månad sedan, bara att åka iväg och köpa nytt modem fortare än kvickt! Höll på att dö av abstinens innan jag fick ordning på det... Då hörde jag inte ens att det åskade, så långt bort var den. Inte är det första gången heller. Fast vi brukar vara jättenoga med att dra ur så fort det mullrar så hjälper det ju inte alltid när åskan kan ta det på så långt håll.

Detta är nackdelen med sommaren!