RÅKNA-CITY

Gullspång


Bobbe ringer sin mamma och talar om att vi lever... hehehe!!!

Nu sitter vi på en camping i Gullspång. Det regnar just nu men annars har vi haft uppehåll. Behöver liksom inte sol när man åker med hund men uppehåll är att föredra eftersom blöta pälsar i husvagn inte är så skojigt.
Bilresan med Knodden och Ozzy har gått som på räls. Dom har sovit hela vägen och har bara fått korta rastningar och mat på vägen.
Här i Gullspång har vi rastat för natten. Här var hur mysigt som hellst med bra promenadvägar och en superlekplats. Mer behöver inte vi. Duschar och annat är oviktigt. Duschar hellre på en risig plats än att det inte finns bra ställen för hundarna att skita på.
Sitter här i husvagnen och funderar på vart vi ska åka imorgon. Tanken var Kongsvinger i Norge där jag har kusiner. Nu verkar det dock som om det kanske lutar åt en vända till Alta i Norge i alla fall. Just nu har vi ca 205 mil dit med en kostnad på 4000 kronor i bara besinpengar en väg. Hmmm om det är värt det??? Japp!!! Vill så gärna visa sonen vart hans morfar är uppväxt och låta han få se vilda renar och uppleva den helt fantastiska naturen som finns där. Han är ju fiskeintresserad som sin pappa så det finns ju en massa bra fiskevatten som han kan utforska. Ja vi får se vart näsan pekar imorgon....



Här är Martin i bilen. Hmmm ser måttligt road ut av bilresan.... hahaha!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: