RÅKNA-CITY

Vikten denna satans vägdag

Jaha idag var det vägdag och den obligatoriska mätningen. Kan meddela att det inte var någon dramatisk viktnedgång utan hade snarare gått upp 0,5 kilo och måtten var ungefär det samma. Börjar bli småtrött på pullvret nu. Behöver nåt som gör att sötsuget försvinner så kanske det är dags för en GI-kur. Körde ju det för cirka 1,5 år sedan och det är bra både för vikten och sötsuget. Ska ge pullvret en månad till och sen får vi se. Har ju en massa bra piller att ta till också som en desperat lösning men med dom vet man ju aldrig om man vaknar nästa morgon. Nädå skojar bara,,, men riktigt hälsosamma är dom kanske inte riktigt. Ja vi får se... håller er uppdaterade.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Jessica
skriven :

Ja eller hur han har ju inte visat sej än iaf haha, tro rinte han hittar till hylte :) Men du skit i sånt där pulver du vet ju igentligen hur du ska göra och det funkar ju bäst i längden. Nu blir du ju bara fattig på kuppen juh

2 Fru Carlsson
skriven :

Nä jag vet ju hur man bantar men konstigt nog tar jag alltid den svåra vägen. Vi får se hur det går.

3 Jessica
skriven :

Ska du vara med på min nya affärsidé då? Så kan vi ju sticka sockar som vi kan muta dom med medans vi tar deras pengar? :)