RÅKNA-CITY

Hundkurs idag

Idag har vi då äntligen börjat på valpkursen med Knodden. Sett så fram emot kursstart dels för att träffa andra med valpar och sedan att man alltid lär sig något nytt fast man har hund sedan innan.
När vi kom dit så inser jag att Knodden väger i genomsnitt 23 kg mer än alla dom andra hundarna. Han såg ut som ett monster när man jämförde dom. Var bara små gulliga hundar med kläder på i övrigt. Såg kul ut när Johanna Davidsson, vår ledare,  talade om att vid varje träff ska vi på slutet släppa tillsammans hundarna så dom lär sig träffa andra valpar,,, alla tittade med skräck i blicken på våran jättehund och man såg att dom funderade på att utesluta oss på en gång från gemenskapen. HAHAHA!!! Närå det gick jättebra, vi fick ha Knodden tillsammans med hennes vuxna hund så dom små frusna liven överlevde. Är så trivsamt med andra valpägare för man har alltid något att prata med folk om även om man inte känner dom, likadant som med besöket på öppna förskolan när Martin var liten.
Ser redan fram emot nästa kurstillfälle. I läxa ska vi ta reda på vilket "beröm" som funkar bäst på sin egen hund,,, beröm, godis, lek eller bus. Sedan skulle man också rangordna vilket godis ens hund gillade bäst. I vårat fall så är det ostbågar som står högst i kurs och efter det kommer nog baconkrisp och sist köttbullar. Leversnittar och annat hundgodis funkar men inte sååå bra. Luktar för lite och är tråkiga.
Tyckte nog att Knodden skötte sig bra. Han skäller inte på andra hundar eller människor, han lägger sig ner när det inte finns nåt annat att hitta på och det enda negativa är väl att han konstant vill leka med alla andra hundar. Ingen annan hund är för stor eller liten för honom.
Nästa gång lovar jag att ha med kameran så ni får lite goa bilder på hans klasskamrater.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: