RÅKNA-CITY

Detta brev fick jag av Susann när jag kom hem när hon var hundvakt,,,hmmm,,,

Hej hej... Nu e uppdraget avklarat ...... Öppnade dörren o blev varmt välkomnad :) Tog ett tag att få upp grinden pga två nosar mellan spjälorna, ville ju inte klämma dom liksom, så till slut slet jag bort den, den ligger i garderoben om du undrar... hehehe... Tände inga lampor, för jag ville inte se några bajshögar.... då hade ju samvetet sagt att jag skulle plocka upp de !! Eftersom jag hade gummistövlar o blåställ så tänkte jag att de gör ju inte så mycke o få lite skit under skorna..... Dom stackars liven hade försökt o titta på en film, men tydligen kom dom inte överens om vilken för de låg en hög på golvet. Hoppade över den rätt snabbt, för o slippa se om de bara va fodralen som va söndertuggade eller om dom även försökt få ut bandet... Släppte ut dom köksvägen till Eas o Lucas, där lekte vi i en halvtimme, slängde pinnar o bollar o annat kul vi hittade !! O alla tre passade på o göra sina behov.... så de e kanske några högar o plocka bort..... ooppppss...... fast inte så många som kom ut.... för den lille svintohögen gjorde allt för o äta upp de .... Eas försökte köra bort han men då tyckte han de va ännu mer kul... en ny lek liksom. Efter lekstunden så va de dax o ge dom lite mat.... va va de nu hon sa.... en halv skopa, nä... måste ju varit en hel.... eller 1,5 ??? Hmmm... vilket dåligt minne !!! Va fasen ... jag lät skafferi dörren stå öppen så kan dom ju äta va dom vill ! När vi satte oss i bilen o skulle köra hem så såg vi Knodden som satt på fönsterbrädan o vinkade..... vilken liten söt vovve !!! Ja de va ett sant nöje o passa vovvarna en stund, så bara hör av dej om de krisar nån mer gång !! Ha de bäst din gamla häst !! Ja som ni förstår är man nååågot nervös inför fler hundvaktsuppdrag från denna galna människa. Kan meddela att det var några cd-fodral plus skivor dom käkat upp. Hela mattan i vardagsrummet full med bitar. Sedan hade dom söööta vovarna rivit ner blomkrukan som jag nu planterat två gånger idag. Är bara så glad att jag inte fick ett sådant brev från min syster som passat sonen. PUH där gick det lugnare till,,, fast den dära högen med uppblåsta ballonger som skickades med var inte uppskattad av undertecknad. (Är nervös och svettig i närheten av ballonger...nääästan hatar dom.) Närå jag är så glad att det löste sig idag med både fyrbenta och tvåbenta. Vill också tacka Maria som tog sista delen av eftermiddagspasset på jobbet. Himla bussigt! Ni damer får bara säga till om jag kan hjälpa er med något. Ställer upp om jag kan.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lena
skriven :

Jo ballongerna vill jag minnas kom från er i julklapp till Gustav, tyckte såå synd om martin som inte hade några ballonger så han fick med sig några hem, jag har måååånga kvar här hemma till han. Din son var mycket skötsam i dag.... åt inget bajs och sniffade inte skrev osv...

2 susann
skriven :

Du kan inte ha blomkrukor på fönsterbrädan när Knodden vill sitta där, fattar du väl !! Nästa gång kan Lena o jag gå ihop o passa alla samtidigt...Jisses så kul vi ska ha :)