RÅKNA-CITY

Snart är det dags Lucas



Ozzy´s brorsa har blivit anklagad för något alldeles fruktansvärt!!! Han anklagas för att ha försökt sätta på sin matte i skogen. Ja det är verkligen ingen rolig historia. HAHAHA!!! Hans matte, Susann, var mycket upprörd när hon berättade detta.
Detta har nu straffat sig för denna kåta hund. På fredag ska han till vetrenären i Torup för en injektion P-medel. Detta gör att han blir kemiskt kastrerad. Himla smidigt för då kan man se om en eventuell kastrering skulle funka. Hoppas för Lucas skull att det gör nytta för hans matte och husse tycker inte hans beteende är okej. En hund som inte är kastrerad ska få pöka på det minst två gånger om året annars säger vetrenärer att man ska kastrera dom eller ge dom p-spruta.
Vi gav Ozzy p-spruta först och när det bara gått någon vecka så märkte vi skillnad på hans beteende. Han blev lugnare och inte alls så stressad och taggade ner mot folk också. Vi kastrerade honom efter det och det har han bara mått bra av. Blir inte så intresserad av att nosa när man är ute och går heller vilket kan vara sååå irriterande.
Ozzy och Knodden önskar Lucas lycka till på fredag och lovar att inte skratta åt honom/henne (hehehe) när dom ses nästa gång.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Japp nu e de dax !! Schysst av Ozzy o Knodden o inte skratta !

2 Leffe
skriven :

Tänker på dej broder!!