RÅKNA-CITY

HUNDKURS

Jaha så var det söndag och hundkursdags. Som vanligt så är detta lika med "happy hour" för våran hund. Han sliter som en besatt och vill fram till alla och lattja. Tyvärr är dom andra doggarna ultrasmå så det brukar sluta med att vi drar han därifrån för att han inte ska skada någon.
Inkallning och uppmärksamhetsövningar idag. Gick inte asbra men okej. Första gången Knodden fått riktig fart idag och det utlöste ett sus från dom andra. HEHEHE dom trodde antagligen att fläskbollen inte kunde springa men tji fick dom alltså. Han sprang efter mig på inkallningen som en galning. Jag tittade bakåt och såg något vildsint i hans ögon. Är en rolig syn och se en Leonbergervalp springa. Ser coolt ut när det lösa skinnet rör sig och dom stora öronen fladdrar.
Nästa vecka är det dags att åka bussen till Halmstad,,, japp ni läste rätt,,, vi ska alla på hundkursen åka buss till stan. Ska bli spännande att se om någon kissar eller bajsar i bussen och om det är någon som ska sitta i fem mil och skaka. Hoppas nu att vi får åka med bara,,, fortsättning följer!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Terese
skriven :

Oj!!! Hur många hundar är det som ska åka buss samtidigt??? Tycker nog lite synd om dem andra passagerarna... :D

2 Ellen
skriven :

Blir ca 6 hundar som ska åka buss. Bara min som är stor dom andra rymms nästan i en handväska så det är nog inget som andra bussresenärer har ont av.

3 Terese
skriven :

Ok. Tänkte mig 6 stycken jättar tillsammans i bussen :) Men det kommer säkert gå jättebra!