RÅKNA-CITY

Trevligt

Idag var första dagen för sonen att ta bussen till skolan. Känns bra att alla rutiner är som dom ska igen. Hundarna och jag tog en promenad sedan. Himla skönt väder på morgonen så det var kanon!
Har varit hos en kompis nu på förmiddagen. Är så skönt att vara med människor som är lättsamma och roliga. Tackar för fikat Angelica och tack Madde för att du finns.
Nu håller jag på att baka. Inte en favoritsyssla direkt men tycker det blir för dyrt att handla all fika som går åt på Konsum. Martin har kompisar hemma som ska ha fika och sedan alla dessa utedagar. SUCK! Blir bullar och chokladrutor... MUMS!
Har telefontid med Karisma hundutbildning om en halvtimme. Börjar bli nervös... vet inte varför???? Spännande att höra vad dom säger.
Ikväll kommer Pyreneerna Garbo och Lisa. Ska ju passa dom till söndag. Hoppas nu allt går bra och att damerna kommer trivas här hos oss i skogen.
Känns som om dagarna rusar på i ett fasansfullt tempo just nu. Hmmm gillar det inte men går inte att dra i handbromsen känns det som. Står ju i alla veckotidningar om den egna tiden man ska unna sig i tillexempel badkaret eller med en god bok osv och bla bla.... hmmm när ska man pressa in sådan tid? På natten eller?

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: