RÅKNA-CITY

Ska man vara fin får man lida pin!



Jaha här är det dags för frisering.
Filten la jag ut för att hunden skulle ligga på den och inte få en massa smuts i pälsen men efter att jag försökt släpa honom upp på filten utan resultat så bestämmde jag mig för att sitta på den istället.
Knodden tror att varenda gång borsten och saxen kommer fram så betyder det att man kan sova. Han hjälper liksom inte till på något sätt. När den ena sidan är klar så vänder jag helt enkelt på hunden. Skitsmidigt. (Kör samma teknik i duschen)
Mycket utställningssnack just nu men jag måste göra av med nervositeten som börjar komma och skriva om det gör det så mycket enklare.
Var och hämtade utställningshalsbandet på Pressbyrån idag. Gick utan problem fast jag råkade radera sms-koden i mobilen.
Håll nu alla tummar och tassar för oss imorgon!!!

OBS!!! Måste ju tacka alla som erbjudit sina barn till utlåning, kattbajs och katter inför utställningen. Vet inte om ni inser hur stor hund jag har. Blir nervös av att bara tänka på att dingla ett barn framför nosen på Knodden. (Inte för att han skulle bita men barnet kan drunkna under hans tunga)
Lite besviken på min syster som inte erbjudit några barn till mig. Kan vara för att hon anser att hon är lite förmer än mig,,, SNOBBIGT VA???!!!!!! Hahahaha!!!!