RÅKNA-CITY

GLAD

Ännu en dag på jobbet. Femte dagen i rad nu men sen är jag ledig några igen. Saknar mina hundar och få komma ut på promenader på dagarna. Börjar väl bli till åren men efter ett pass på stående fot på jobbet så blir det inte mycket till promenad med odjuren på eftermiddagarna.
Blir glad av att se så många kommentarer från "anonyma" och nya bekantskaper på min blogg. Kul att folk hittar min "dagbok" och återkommer och läser. Är hård konkurans om vad folk läser men jag skriver ju i första hand om bara helt vardagliga saker och inte som tonårsmamma, silikonbrud (inte för att det är nåt fel i det men jag är det inte) eller om lyxshopping i Venedig. Vardagen i Råkna kanske inte är så intressant men man får perspektiv på det om man ser vad folk skriver för kommentarer och när man själv läser på bloggen i efterhand. Sedan försöker jag vara totalt ärlig och försöker att inte försköna saker eller förstora saker.
Hoppas jag lyckas och att folk pallar titta in på min sida snart igen!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Helle
skriven :

Jag tycker det roligt att läsa om vardagen i råkna!

2 Emma
skriven :

Jag har oxå hittat hit å följt dej ett tag! det e riktigt roligt eftersom vi inte ses så mycket på tu man hand längre! Ha de bra kram