RÅKNA-CITY

Ullared

Idag åkte Carina och jag till G-Kås på morgonkvisten. Handlade massor och va så nöjda så framåt eftermiddagen. Kul när man shoppar med någon som gör det på samma vis som en själv. Går ju så mycket lättare då.
 
 
Carina och jag hittade två byxor var vilket för oss känns som en sensation med tanke på våra knasiga kroppar.... snacka om sann lycka! Här är jeansen och sen har vi ett par blå också i bomullstyg.
 
 
Köpte dessa två lamporna också. Skulle egentligen haft dom där nere i hallen men tyckte dom passade bättre där uppe.
 
 
 
Sonens födelsedagspresenter avklarade.... mycket nöjd!
 
 
Nere i hallen blev det lampan från övervåningen. Inte kanonnöjd med den men får gå så länge. Bobbe har lovat att lacka dom nya vita lamporna svarta så dom passar nere i hallen istället som det var tänkt från början så snart är jag nöjd.
 
 
Blev en drink som belöning :-)
 
 
Tack för fikat idag Carina och tusen tack för en jätterolig dag. Länge sen jag haft så skoj i ett provrum och haft en riktig tjejdag med någon. Måste vi göra om snarast!!!!!
 
Var inom och hälsade på Rickard och Annette i kväll och spanade hur långt dom kommit i sin renovering av huset.... det var långt. Kommer bli asbra när det är klart men kan absolut se potentialen redan. Känner dock bara en stor lättnad över att slippa allt renoveringsarbete och va rätt nöjd över att åka hem till min lägenhet sen.
 
Bra dag avslutas med att sända en tanke till Göran på Elektroindustris familj som förlorat en livskamrat och far igår. Har legat som en tyngd över oss hela dagen och man kan lätt förstå att man måste leva varje dag som om den vore den sista. Beklagar så att livet tar så fort slut för en god människa.