RÅKNA-CITY

Sjukgymnasten

Varit hos sjukgymnasten idag då ryggen varit i strejk på nätterna dom sista veckorna. Vaknat med sådana fruktansvärda smärtor flera gånger per natt.
Klämt och känt men kunde inte ge nåt klart besked om vad det kan vara men hänger antagligen ihop med den onda hälen, onda axeln och den onda höften och alla andra skavanker. Ska tillbaks på måndag. Är tejpad nu av någon diffus anledning och hon sa nåt om att testa tens vilket gick fetbort då min rädsla för el sätter massiva käppar i hjulet. ALDRIG i livet säger jag bara!!!!! Hon trodde nog att jag var knäpp men det får man ta.... min kropp är min borg eller vad säger man. Ingen ström i den inte....
Antagligen blir det snack med doktor och rönken också men vi får väl se. Ger inte mycket för sjukvården i Hylte så slutar väl som det brukar att man helt enkelt bara får ha ont och inte veta varför.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 vio
skriven :

Förstå att man inte kan ha förtroende för vårdcentral i Hylte men vill ändå rekommendera en läkare på vårdcentralen i Hylte. Han är grym duktigt o bry sig han heter Fadil . Prova han nästa gång ;)

2 Anonym
skriven :

Gå absolut inte till fadil! Sämsta läkaren på Hylte vc. Du blir bättre behandlad och undersökt av en veterinär!