RÅKNA-CITY

Regn

Satan va det regnar idag.... men tycker det är rätt mysigt. Man kan tända ljus och sitta inne och kura med gott samvete. Gina och jag hann med vår promenad på förmiddagen så kan vi bara fixa kissepausen innan jag ska jobba så ska jag inte klaga.
Har en vän som sagt upp sig från jobbet.... vill önska henne en massa lycka till i framtiden. Hon har redan annat jobb på G så kommer nog gå finfint. Gillar när folk gör vad dom måste för att trivas med livet istället för att bara gnälla. Löser ju ingenting och är bara slöseri med tid att gå runt och vantrivas på jobbet eller umgås med fel folk eller bo där du inte vill bo. Ta tag i era liv folkens!
Kommer inte ihåg om jag skrivit att jag fick svar från Capio Movement på min remiss.... fick inte komma dit då dom inte har en ryggspecialist. Grrr!!!! Är ju inte bara ryggen som strular liksom.... Nåja bara fortsätta leta efter någon som kan ge mig svar. Ska testa en i Oskarström som min svärson gått till. Börjat få ont i ett par fingrar också. Smårvärker så inget akut men man undrar ju....
 
Ha en fin dag trots vädret!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Man ska göra det man vill 😊. Bättre o ångra det man gjort än inte gjort.