RÅKNA-CITY

Stackars lilla Kulisen

Vetrinärsbesöket avklarat för stackars Kulan. Sövning så dom kunde spola hans jäkla öra. Han har ju någon elakartad bakterie och nån jäkla böld i ena örat. Ja man får aldrig vara helt glad när man har djur tydligen, alltid är det nåt.
Nåja nu är örat spolat och han har fått utskrivet kortison som ska göra att det inflammerade går ner. Sen ska vi dit igen om några veckor och operera bort bölden.
Sabla tur man har försäkring säger jag bara. Förra besöket gick på 2800 kr och detta på nästan 4000 spänn!!!!! Inte klokt alltså. Dock blir det mycket pappersarbete efter varje gång hos vetten men det är det lätt värt i slutändan.
Nu ligger stackaren i trädgården mitt i solen och sover. Får snart gå ut och flytta på honom så han inte blir stekt. Ska snart iväg och jobba så Martin kommer snart hem och löser av mig. Får ju hålla koll på vingelpelle idag. Marken gungar visst rätt bra under hans långa ben idag.
Vägde honom idag och han hade gått ner ännu mer.... nu ligger han på 62 kg, nästan i smalaste laget. Är väl alla promenaderna nu när vi bor i byn som gör det. Synd inte en annan gick ner lika lätt som han.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Adde
skriven :

Stackars lille killen :(