RÅKNA-CITY

Ullared

Idag stack Martin och jag till Ullared för att möta upp Emma och shoppa lite. Hade kunnat gå där några timmar till och glo på gardiner, sängkläder, dukar och annat skojsigt. Tycker det är svårt att välja till lägenheten. Är så himla noga med hur allt passar ihop och vad jag verkligen vill ha så man inte köper en massa skit som samlas i någon låda så nu kan det ta tio minuter att bara välja ett ljus. Blir aningen trött på mig själv.
Skulle fått tag på en bikini, bricka att bära ut tallrikar och sånt till altanen och gardiner men hittade tyvärr ingenting. Fick däremot med mig nagellack, promenadjacka i en fruktansvärd gul färg och en drös med andra saker.
Får säga att utbudet i Ullared kändes aningen tamt. Tycker inte dom har mycket av något längre men däremot en sabla massa olika saker. Bikinis fanns det inte alls många att välja på och väggord fanns inga  och inte heller några fina sängkläder eller mattor. Nåja jag kanske letade för dåligt. Är ju ingen stor idol av Ullared så det kanske gör att man är lite avig när man är där.
Kul att träffa Emma i alla fall. Hon skulle handla till midsommarfirandet på fredag, typ papptallrikar och diverse.
Käkade en hamburgare sen och så bar det av till Hylte igen.
Nu har jag satt upp alla mina inköp och känner mig nöjd som attans. Köket känns mera ombonat nu med lite tingeltangel här och där.
Längtar så tills våran friggebod är färdig med plattor på utsidan och allt så man verkligen kan få iordning på allt som man tänkt sig även på framsidan. Kommer bli så jäkla bra. Jobbar eftermiddagen imorgon men på torsdag börjar min semester så då ska jag börja grundmåla den. Kommer bli fint att få på den lite färg.
Tack till Emma och Martin för idag,,,, får vi göra om snart igen.
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: