RÅKNA-CITY

Ingen operation

Blev ingen öronoperation av Kulans öra då grejen i örat ramlat bort av sig själv. Kulan blev överlycklig såklart men även matte drog en lättnades suck.
Vi ska fortsätta med örondropparna som innan så hoppas vi att dom elaka bakterierna så småningom ska försvinna.
Hans vikt hade gått ner igen. Nu hade han gått ner fyra kilo till på två veckor och låg bara på 58 kg. Det har han inte vägt sen han var en valp. Han är riktigt riktigt mager och man både känner det när man tar på honom och ser det på honom. Stackars hund! Undrar vad sjutton som är fel?
Idag gjorde dom en hälsoundersökning på honom och tog blodprover som dom ska skicka in på analys. Hoppas på ett snabbt svar för något är superfel. Han äter och dricker som vanligt men är lite låg numera.
Njuter av varenda dag tillsammans med mina hundar för man vet aldrig när deras liv tar slut. Vill så gärna att min gosiga lilla bebis ska bli frisk och att han får hänga med ett tag till. Man tänker ju det värsta.... kan ju vara en tumör eller någon annan åkomma.
Bobbe och jag har bestämt att om det är något större med våra hundar som ger dom en massa smärta eller har lång avancerad behandling så blir det avlivning. Våra Leonberger har så korta liv som det är och då ska dom åren vara bra, inte fyllda med elände och prognosen ska alltid vara att dom kan bli 100%-igt friska i slutändan.
 
 
Krya på dig söta tokiga Kulan!!!
 
 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: