RÅKNA-CITY

Banken

Ska verkligen sluta ställa klockan på mornarna numera. Uppe vid fem varenda jäkla morgon. Snacka om att dagarna blir lååånga.
Bekymrar mig för Kulan så det gör ont i kroppen. Ringde veterinären imorse för att kolla om dom kan påskynda hans provsvar så vi får reda på hur vi ska gå vidare över helgen. Antar dom inte kommer få fram något innan dess men att tjata är det enda man kan göra förutom att se honom tyna bort.
Tror han håller på att svälta ihjäl. Han äter som vanligt men verkar som om något gör att han inte tillgodo ser sig maten. Han är galet hungrig hela tiden och mager som ett skelett. Stackars min lilla kompis! Blir ingen rolig helg det här.
Varit på banken idag och fixat med en del kontogrejer som stört mig ett tag. Hatar att inte ha åtkomst till alla konton via internetbanken och sedan har vi en del konton som jag skrotat idag. Finns ju ingen mening med att ha en massa sparkonton till höger och vänster. Bättre att slänga ihop alla till ett.
Har även betalat skulder vilket känns helt underbart! Såååå härligt att se summor försvinna... nästan så jag känner för att fira men Kulan´s tillstånd gör att jag väntar.
Nu ska jag ta mig en kopp te och se om skallebanken försvinner tills jag ska iväg och jobba.
Om det är någon som ska till Skopunkten på Flygstaden så kan ni väl ta med ett par skor Martin köpte och byta dom åt mig. Har gått sönder i dragkedjan efter en dags användning Grrrr!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: