RÅKNA-CITY

Morgonpromenad

Knodden och jag lämnade Martin vid bussen idag eftersom vägen fortfarande är så hal att han inte kan cykla ner till hållplatsen. Fick inte upp bagaget på bilen idag så Knodden fick åka i baksätet... han känner sig lite märkvärdig när han får sitta där det syns på honom. Vet inte vad det är för fel på luckan, kanske har den frusit grrrr. Krånglat förut men då har det hjälpt att banka på luckan samtidigt som man trycker in knappen men det fungerade inte idag.
Han och jag åkte till Vegaholm sen för en powerwalk. Härligt väder och bra fart hade vi. Härligt att gå med Knodden för han kan hålla lite tempo och orkar mer,,, Kulan däremot hatar att promenera och orkar ingenting.
Nu är vi hemma igen och jag sitter bänkad framför tv:n och kollar på morgonprogram på kanal fyra.
När Martin kommer hem idag ska vi åka till Halmstad och se om vi kan ordna sportifylappen som jag råkat sätta en tejpbit på så siffrorna till koden inte syns. Sen ska vi till en secondhandaffär och se om dom har några fina blomkrukor till köksfönstret och sen blir det luftgevärskytte.... ja om vi pallar. Har tröttnat lite på det. Blir något enformigt att skjuta i en och en halv timme två ggr i veckan.
Hoppas ni alla får en bra dag!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: