RÅKNA-CITY

Torsdag

Hade bestämmt mig för att dega runt i morgonrocken hela dagen idag men har ju liksom tagit tag i livet nu och ska ju motionera på ett eller annat vis varje dag är det sagt så efter mycket övertalning med mig själv gav jag mig ut på en promenad utan vovvarna. Kändes skitskumt att gå där utan en av dom men kunde hålla lite bättre fart och slippa stanna för att dom ska nosa och kissa stup i kvarten. Blev nog en fem eller sex kilometer och med rätt bra hastighet för att vara i början på säsongen.
Sen blev det kaffe, dammsugning och tv-tittande när jag kom hem. Bra start på dagen.
Borstat hundarna också.... vilket inte var riktigt lika skojigt. Herregud så Knodden ser ut. Klipper mer än jag bortsar på honom. Hans päls är som svinto och helt hopplös att få ordning på. Knutor och tovor överallt som är helt omöjliga att reda ut. Har aldrig mött en Leonberger med sådan päls. Nåja han är ingen utställningshund längre så det är fritt fram att köra på med saxen. Lär nog se ut ungefär som förra sommaren innan jag är klar,,, det vill säga SNAGGAD!
På lördag ska vi åka till Borås och kika på motorcyklar. Ska bli trevligt. Blir några av deltagarna från Flechmoppers som hänger på också. Kul att kunna umgås även när vi inte åker båge. Kompisar kan man ju inte ha för många av.