RÅKNA-CITY

Vinsent´s i Varberg

Tidigt gick vi upp idag för att bege oss med en del andra mc-åkare till Vincent´s i Varberg för att mingla med andra motorcyklister och åka kortege genom stan. Dagen var kall men såååå lyckad!
Kolla hojar, åka kortege (250 ekipage), kolla in Varbergs mc-klubbs lokal, prata med folk och äta korv med bröd... det är livet på en pinne för herr och fru Carlsson.
Myckad lyckat arrangemang av både Vincent´s och Varberg´s mc-klubb. Tusen tack för att vi fick komma.
Martin kollade hundarna en stund medan vi var iväg och sen åkte han hem till farmor och farfar och käkade. Farfar var stolt som en tupp över att han fixar hundarna mellan huset och hundgården vilket är kanon för mig för då har jag en back-upp om det skulle strula i planeringen en dag. Tack till farmor och farfar.
Nu sitter hela familjen och ska kolla på en film. Alla lite småfrösna denna kyliga dag.
Martin´s mobiltelefon har skadats så han har skickat in den på reperation. Tydligen var skadorna inget som gick på garantin på cdon så för att få telefonen lagad skulle det kosta nästan 1000 kronor vilket vi inte lägger på en telefon som kostade 1300 spänn. Han fick Bobbe´s telefon vilket fick sonen´s ansikte att lysa som en sol. Nu är han nöjd och glad och leker med sin nya mobil. Nytt nummer blev det så ni som vill ha hans nya nummer får höra av er.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: