RÅKNA-CITY

Halmstad bland annat

Klockan på ringning imorse då jag skulle ut och gå med Ida en sväng. Blev ingen långrunda idag men det var skönt att bara komma ut en sväng. Vi gick bland annat upp i utkikstornet i Torup. Herregud så coolt det var och superfint. Måste nog ta dit sonen en dag i sommar och ha med fikakorg.

Efter det begav jag mig ner till Konsum för att proviantera och sen snabba sig hem och laga mat åt dom dataspelande pojkarna som ökat från två i antalet till tre. Himla kul dom har!

Mamma och jag åkte till Halmstad sen. Först blev det Flygstaden där både mamma och jag hittade nya gympaskor.



Så goa dom va! Tusen tack mamma för dom,,, hoppas på en löparrunda imorgon!

Mamma köpte även kläder till Martin...



Snyggt va?! Det första Martin sa när han såg t-shirten var att Emma´s pojkvän´s lillebror har en likadan... alltså var tröjan godkänd :-)



Här är ett par jeansskjorts och en snygg tröja. Tack för kläderna modern!!!!!!!

Morsan och jag åkte också innom Kärleken till handelsträdgården där. Jag köpte klätterväxter till mitt staket för födelsedagspengarna från Alva och Leif och sen la mamma till mer så jag kunde köpa ännu flera. Längtar tills imorgon när jag ska gräva ner dom. Kommer bli superfint.

Lekte lite med mamma´s nya telefon sen. Lycka till med den!

Vovvarna och jag var ute och promenerade på kvällskvisten. Gud så skönt att kunna vara ute i en kortärmad tröja. Saknat solen denna sommaren om man säger så!!!! Båda hundarna är trötta nu men orkade ändå leta efter gömda korvar i trädgården. Älskar mina tokiga hundpojkar!!!!

Bra dag till ända och jag är helt slut. Nu ska jag bara sitta på ändan och lata mig innan jag ska kräla ner till sovrummet.

Imorgon blir det en joggingtur, gräva ner plantor, köpa lister till hallen och sen måla lite.






Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: