RÅKNA-CITY

Jobb

Börjar kännas att man inte är van att jobba så mycket... arbetat tre av nio dagar på raken och börjar redan känna mig mör. Är så mycket som sker som inte jag brukar göra på macken eftersom jag inte jobbar vissa av vardagarna.
Idag kom det både filmer, varor och tobak plus att vi väntade på veckotidningarna. Hann bara plocka upp en del av varorna innan det var dags att åka hem igen.
Nåja jag och Bella sköter rulljansen finfint tycker jag och jag tror vi ska överleva utan dom andra en vecka... MEN det kommer bli väldigt skönt att ha dom tillbaks igen.
Lyckades cykla till jobbet idag men började regna på ditvägen. Trampade som besatt hahahaha! Hoppas det är fint väder imorgon så jag kan cykla då med. Är så sönt att rensa tankarna på hemvägen och ha motionerandet avklarat. Inte så kul och ge sig ut på en joggingrunda efter en dag på jobbet.
Martin och jag cyklade en liten sväng till när jag kommit hem och vi har planer på en lite längre cykelrunda imorgon eftermiddag. Skönt och mysigt att cykla och prata lite och samtigt få lite kondis.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: