RÅKNA-CITY

Skvaller

Härligt att jobba på bensinmack ibland... skvaller skvaller skvaller säger jag bara. Man snappar upp både det ena och andra där man står.
Vissa vill gärna ha någon att prata med och ska alltid babbla en massa när dom är inne... ibland är det superkul men med vissa får man panik när man ser dom är på G in i butiken.
Vissa kunder är kanontrevliga men så finns det dom som aldrig kan le eller ens vara småtrevliga.
Vädersnackarna är ändå dom värsta hehehehe! Dom bara MÅSTE kommentera vad det är för väder ute... "Ujujuj så det blåser" eller "Sååå varmt det är".... ja jisses precis som om jag inte vet själv vad det är för väder.
Roligast är dom som måste fråga hur man mår. Ännu roligare när man ser på deras min att ens svar inte var vad dom tänkt sig... när man säger "Urs jag mår jättedåligt och har en fruktansvärd mensvärk" eller "Jag är superdeppig och känner för att gråta lite".... dom frågar sällan igen hur man mår då! :-D Fråga inte om du inte vill veta...
Bästa kommentaren är när folk säger "Oj vad du ser sliten eller trött ut" och dom förväntar sig att man ska säga "Ja-a jag är så seg idag" men så talar man om för dom att man är pigg som en nötkärna och inte alls känner sig trött.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Adde
skriven :

Jag svarade en bekant en gång när han frågade hur jag mådde - Nja är på väg in för att köpa ett rep för jag har hittat den perfekta platsen att hänga mig på. Behöver jag säga att han tappade hakan och fick bråttom därifrån :)