RÅKNA-CITY

Underbara söndag!

Vaknade vid 08:00 idag vilket betydde sovmorgon för min del. Herregud så skönt att få sova tills man vaknar.
Tog på mig gympaskorna och begav mig ut på en joggingtur. Himla gött eftersom vi käkade kinamat igår. Måste liksom få den maten ur systemet ;-)
Lååång söndagsfrukost med Bobbe och Martin sen. Är så mysigt att kunna sitta tillsammans en gång i veckan i alla fall och bara babbla strunt. Martin passade på att göra sin läxa han har till tisdag så den är kirrad.
Bobbe och jag grejade lite hemma och sedan begav vi oss på en mc-runda med Böna och Jessica. Åkte först till Landeryd och kollade på gamla bilar och motorcyklar och såklart ett och annat tåg.
Sedan styrde vi bågen mot Falkenberg dit vi åkte och käkade hamburgare. Kanontrevlig runda... tack Böna och Jessica för idag. Måste ju ta en Simlångsburgare innan säsongen är helt slut.
Nu sitter jag hemma och konstaterar att min grabb är så underbar som klarar sig ensam hemma utan besvär. Gott att man kan börja ha ett eget liv med maken ibland.
Imorgon måste jag ta nya tag med GI igen. denna helgen har vi frossat rejält men vi kände att vi behövde det. Skönt att få det ur systemet med godis, god slabbig mat osv... nya friska GI-tag imorgon igen.

Bobbe... tusen tack för en MYCKET mysig helg!!!!!!! Älskar dig!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mellan tjejen!
skriven :

Måste säga att jag är grymt stolt över min fina pappa och fina bonusmamma! Ni är grymma och jag älskar er allihopa i råknahuset så mycket! massa pussar

2 Malin
skriven :

Mys helg! r ni värda!