RÅKNA-CITY

MEN HALLÅÅÅÅ SÅ SNURRIG

Inatt var det mycket vaket och lite sova... Martin hade en sjutusan till näsblod. Stackars lilla grabben! Satt med papper och kallt på snoken i flera timmar.
Sov länge idag vilket gjorde att jag var totalt förvirrad när gluggarna öppnades. Fick dragit på kläderna och slängt i mig frukost och sen bar det av ner till morsan för att köra henne ner till affären.



Fick denna jättefina blomman som tack för hjälpen. Helt underbar och doftade härligt.
Tack för den mamma!

Sen bar det av till Malin i Staffansbo för att power walka (som det så fint heter). Har bara varit hos henne en gång innan så jag var lite osäker på i vilket hus hon bodde i.... knack knack på en dörr... började kännas konstigt :-/... Tittar mot fönstret och ser ingenting som känns som Malin där (Belagonior i fönsterbrädan, dalahästar på gardinerna och en konstig flagga på framsidan)... tittar ner mot nästa hus och inser att den lägenheten mera liknar Malins stil med gardiner, studsmatta i trädgården.... hmmmm!!!!! Precis när någon trycker ner dörrhandtaget på lägenheten ser jag plötsligt Malin stå vid nästa lägenhet och titta förvånat på mig!!!!!!!!!!!!!!!!! VAAAAA!!!!! Jag står alltså och knackar på i fel hus. Blir fa-an galen på mig själv!!! Männsikan som öppnar är uppe på allt elände blind och jag får förklara vem jag är och varför i helskotta jag knackar på hos henne. Herrejösses så jag flabbade när jag fick flytta bilen ner till nästa lägenhet där min så kallade kompis står och skrattar som en galning.
Suck nåja... power walka gjorde vi i alla fall i ett fasligt tempo. Kändes i benen sen. Klarade mig utan skoskav så jag tror faktiskt mina gympaskor fungerar nu. Så skönt!
Tack för idag Malin och på återseende imorgon 08:00.
Nu har jag lagat thaiköttbullar med jordnötssås. Ska bli kul att provkäka det sen... hungrig nu!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Jisses så rolig du är =)

2 Malin
skriven :

Ja är hon!!!!! HAHAHAHAHA!!!

Ses imon!