RÅKNA-CITY

Studenten

Ja första semesterdagen och klockan ringde tidigt i alla fall då vi skulle på sonens avslutning på Elias Fries. SUCK!!!! Skulle verkligen vilja sova lääänge en endaste morgon snarast!
Var en mycket trevlig avslutning i Martin´s klass. Barnen både sjöng och läste upp berättelser dom skrivit. Verkar vara bra stämning i hans klass vilket är jätteskönt. Vädergudarna var på våran sida också vilket bidrog till att avslutningen blev kanonbra.
Sen bar det av in till Halmstad för Emma´s studen. Mycket folk och trängsel bara för att få en skymt av henne men åter igen var vädergudarna på våran sida.
Vi var och käkade på kinaresturang också vilket var skitmysigt!
När allt var kirrat så begav vi oss upp till Klasén´s bil på Flygstaden i Halmstad för att kolla lite. Tyvärr var det stängt men jag ska in på tisdag och kolla en sak på bilen så då ska jag passa på att kika runt lite. Är småsugen på att byta till den nyare modellen så vi får väl se vad som sker...
Nu är vi slöa och trötta så vi får väl se om det sker så mycket mera idag. Hade ev en överraskningsfest att åka på men annars blir det väl nåt glas vin hemma.
Ha en bra dag alla studenter!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: