RÅKNA-CITY

Sovis

Martin skulle sovit gos farmor och farfar tillsammans med kusinen inatt men 23:00 ringde han och ville bli hämtad. Tyckte så synd om honom så det var bara att hoppa i bilen i gummistövlar och morgonrock och åka och hämta honom. (Hade varit en syn för gudarna om man blivit stoppad av polisen i den munderingen kan jag säga.)
Han har inte haft några som helst problem att sova borta hos kompisar och så innan men nu har det börjat bli svårt tydligen. Kanske är någon ålder jag är inne i sa Martin i bilen på väg hem.... hahaha ja så kanske det är.

Ska till svärmor och käka lutfisk idag. Sara och Emma missade lutfisken på juldagen så dom skulle få den idag istället och svärfar hade visst lyckats få tag i såpass mycket att det räckte till oss andra med. TUR FÖR OSS!!!! Är sååå gott och nu är jag vrålhungrig!

Ska se om jag pallar borsta igenom Knodden´s päls sen och kanske duscha honom lite, i alla fall på haserna. Ryggen vågar jag inte blöta ner då han fäller som tusan och allt hade väl riskerat att bli en enda stor tova om jag blött ner honom.
Kulan, Bobbe och Martin följer inte med till Göteborg på lördag då Kulan inte kommer in då han inte ska ställas. Synd för jag tänkte att det hade varit bra socialträning för honom. Nåja kommer väl flera tåg antar jag.

Vill passa på att tacka Pamela Abrahamsson som erbjöd mig en biljett till Kulan! Tack så hemskt mycket!

Ska ringa Annette på Endless Eden sen då jag hört rykten om att hon kanske har en låda färskfoder att sälja till mig. Tänk så många vänner och hjälpsamma männsikor det finns.

Ha en bra onsdag!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: