RÅKNA-CITY

Hur ska denna dagen sluta?

Hm bara varit uppe i en timme men funderar starkt på att gå och sova igen då det verkar vara en otursfylld dag som startat.
Gick hål i min strumpa så stortån tittade ut. Urk!!!!
Såg att mitt bh-band är på G att ge med sig så risken är stor att en tutte klappar till en i ansiktet vilken sekund som helst. UjUjUj strängt att leva på gränsen till det farliga hela tiden ;-))
Skulle skaka hundarnas välling och då åker locket av! Fasiken vad jag sveptes iväg till småbarnsåren med vällingsprut överallt. Kulan sniffade på mig och tittade på mig med lystna ögon så jag misstänker att matvraket har funderingar på att äta upp mig innan dagen är slut. Jaja lyckas han med det så lär han inte kunna flytta sig någonstans för då blir han nästan 80 kg tyngre.
Tror min otur smittar så håll er borta!
Maken kom in nu och hade glömt stänga av lamporna på bilen igår så han kom sig ingenstans utan måste jobba hemmifrån.
Ska snart åka till en grushåla och gå med Knodden och Kulan. Får nog sälskap av kusinen och hans vovve också så vi får se om jag kan smitta honom med min dåliga karma.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Isabella - mamma till Neo
skriven :

Har också åkt på otur när det har med vatten att göra, igår gick duschslangen sönder hela munstycket gick av och idag gick marsvinens vattenflaska sönder!

2 åsa
skriven :

hade det varit jag så hade jag stannat i sängen hela dan med täcket över huvudet...fast nu kan väl inte din dag bli sämre...utan den måste ju bli bra efter allt som hänt redan